maanantai 7. huhtikuuta 2008



SIJAISTOIMINTAA
Minun pitäisi hakea töitä. Ei yhtään huvita. Sen sijaan siivosin lasten vaatekaapin. Ja aloin virkata.
Innostuin virkkaamisesta viime kesänä, kun odottelin Unin syntymää. Ensimmäiseksi väkersin mustan neliskanttisen patalapun. Olin aikaansaannoksestani vilpittömän onnellinen. Koulun käsityötunneilla sain aikaan vai patakolmion. Patalappua seurasi kasa epämääräisiä kukkasia ja epäonnisia isoäidin neliöitä. Sitten Stitch 'n bitch-ohjetta mukaillen nallekarhu naapurin pikkuiselle tytölle. Sekä yksi jänis omaan käyttöön.



Seuraavaksi aloitin Myrskyn toiveesta merirosvopaidan virkkaamisen. Sain takakappaleen valmiiksi ja osan etupuolen kuviosta. Sitten syntyi Uni. Tänään kaivoin pitkän tauon jälkeen pääkallopaidan esiin. Merirosvot ovat edelleen pop, mutta Myrsky on kasvanut monta senttiä ja paita näyttää harmillisen naftilta. Paidan jälkeen ehkä pari inkapipoa. Ellei se työnhaku ala yllättäen kiinnostaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi
Tässä aamukahvin lomassa aloitin päiväni surffaamalla netistä vanhoja Fisher pricen leluja, ja törmäsin uuten blogituttavuuteen eli tähän sinun blogiisi. Tämä vaikuttaa niin kivalta että nappaan osoitteen ylös ja tulen toistekin kurkkimaan, jos sopii :)

momo kirjoitti...

Oi kiitos :) Tervetuloa uudestaankin! (jos vaikka saisin blogin taas herätettyä henkiin...)